Oferim activitats d’aprenentatge de tècniques urbanes dissenyades i temporalitzades pel curs escolar. Les activitats son programades, revisades i avaluades trimestralment. Les activitats estan pensades i dissenyades per adaptar-se als diferents espais on es puguin realitzar i tenen en compte el projecte educatiu dels centres on les realitzem. Totes les activitats es realitzen en coordinació amb l’escola, l’AMPA o l’entitat responsable i contemplen jornades de portes obertes per tal de fer partícips a les famílies dels nens i nenes que les realitzen.

ACTIVITATS QUE PROPOSEM:


SKATE

El skate és un esport que consisteix a lliscar-se sobre una taula amb rodes i al seu torn poder realitzar diversitat de trucs, gran part d’ells elevant la taula del sòl i fent figures i piruetes amb ella en l’aire. El taller passa de la iniciació a les formes més atrevides donant als participants les eines per a la iniciació d’aquest esport urbà. Si els participants ja tenen un nivell mínim podran practicar figures i acrobàcies. El taller consta de circuïts, jocs i diferents metodologies que apropen el món de l’skate als participants.


SCOOTER

El scooter és un esport que consisteix a lliscar-se sobre un scooter o patinet amb manillar i al seu torn poder realitzar diversitat de trucs, gran part d’ells elevant la taula del sòl i fent figures i piruetes amb ella en l’aire. El taller passa de la iniciació a les formes més atrevides donant als participants les eines per a la iniciació d’aquest esport urbà. Si els participants ja tenen un nivell mínim podran practicar figures i acrobàcies. El taller consta de circuïts, jocs i diferents metodologies que apropen el món de l’scooter als participants.


PARKOUR

El parkour és l’art del desplaçament i consisteixen desplaçar-se en qualsevol entorn fent servir les habilitat el propi cos, amb eficàcia i eficiència fent moviments segurs i sent molt hàbil. El taller passa de la iniciació a les formes més atrevides donant als participants les eines per a la iniciació d’aquest esport urbà. Si els participants ja tenen un nivell mínim podran practicar figures i acrobàcies.


BALLS URBANS

Els balls urban inpulsen no només una manera de moure’s pròpia, sinó també un moviment cultural. Estils com hip-hop, breakdance, funky, pooping,... El taller de balls urbans que conjuga la coreografia i el coneixement dels diferents estils amb la improvisació i els jocs ballats que formen part de la sessió.


DJ

DJ és la persona que selecciona, reprodueix música en viu per ambientar i que compta amb els coneixements bàsics per a la seva producció musical amb coneixement de programari, instruments electrònics, taules digitals i analògiques, sintetitzadors, mescladores, el coneixement bàsic d’electrònica i acústica, coneixements musicals, d’harmonia i composició. El taller proposa el coneixement de programes de masterització i de composició musical a l’hora que els participants s’aproximen al món de les taules de DJ sempre a partir de les preferències musicals dels participants.


CIRC

Proposem un taller on els infants recorren un camí per diferents tècniques que proposem: boles, plats xinesos, blackline, diàbolos, monocicle i pedals go. El taller s’estructura per racons i els participants poden anar passant pels diferents racons on un monitor els explicarà el funcionament de la tècnica i el perfeccionament de la mateixa si ja la coneixen.


GRAFFITI

El graffiti és una de les expressions d’art urbà més populars i característiques de l’actualitat, el grafiti és un dibuix o una obra d’art pictòrica realitzada a paret i murs del carrer. Proposem un taller basat en la creativitat, el disseny i l’experimentació en el món del graffiti i el dibuix en general. L’activitat proposa un disseny de models i plantilles que es realitzaran en fustes per acabar dissenyant plegats un material perdurable per l’escola o organització.

Totes aquestes activitats també estan dissenyades per fer-les en format Master Class o petits tallers.

Per a més informació omple el formulari:

El teu nom i cognom*

El teu mail*

Tema*

El teu missatge*

*Camps obligatoris. Accepto la política de privacitat*.