Els casals són una proposta lúdica i educativa per als infants i joves que volen gaudir de les vacances escolars. Urban Time proposa casals que tenen com a eix activitats urbanes (skate, dj, balls urbans, parkour,...) que faran gaudir als participants en el coneixement i la experimentació de les tècniques més innovadores i atractives del moment. Els casals són un espai de relació amb altres infants i joves amb els mateixos gustos i interessos. Dissenyem una programació pròpia concebuda per a diferents franges d’edat i nivells de dificultat, sempre posant èmfasi en el component cívic i integrador.
Els casals proposats per Urban Time tenen com a eix un projecte social que pretén donar valor a les activitats realitzades a l’hora que treballa la consciència social dels participants.

PROPERS CASALS

Casal Estiu Parkour 2017 (Sant Andreu, Barcelona).

Vols aprendre o perfeccionar tècniques de Parkour? Proposem un Casal d’estiu temàtic de Parkour amb dos nivells: iniciació i avançat. El casal oferirà l’aprenentatge de forma lúdica i oferint activitats variades sempre relacionades amb la tècnica. El principal objectiu del Casal d’estiu de Parkour és aprendre aquesta tècnica amb seguretat, responsabilitat i…

Demana informació

El teu nom*

Email

Casal

El teu missatge

*Camps obligatoris.

Accepto la política de privacitat.