Els monitors i monitores d’Urban Time són els millors referents que poden tenir infants i adolescents que participen en projectes de caire sociocomunitari als barris de les nostres ciutats. Són joves, responsables, es mantenen estudiant i molt propers als nois i noies: autèntics referents pels seus participants.

Aquests projectes els portem a terme per encàrrec d’Ajuntaments o d’altres organismes públics o per entitats socials i sense ànim de lucre que volen portar a terme un projecte preventiu de caire sociocomunitari als barris del seu municipi.

Exemples d’aquests projectes que hem portat a terme són:

  • -Patis oberts. Un monitor o monitora d’Urban Time és l’encarregat i responsable d’obrir i tancar el pati d’una escola fora de l’horari lectiu (normalment per les tardes, cap de setmana o estiu) i dinamitzar l’activitat entre amb els participants: torneig de futbol o bàsquet, jocs alternatius, espai de ludoteca, etc.
  • -Tardes d’esport. Dinamització d’un entrenament de futbol amb infants i adolescents derivats des dels Serveis Socials i amb la participació dels educadors socials dels Serveis Socials Bàsics. Projecte del pla comunitari de la Salut i La Pau de l’Ajuntament de Badalona.
  • -Tallers específics d’activitats urbanes realitzats en benefici d’entitats socials. En col·laboració amb la Fundació La Roda.