Oferim serveis dirigits a adults com les activitats de “team building” per a empreses consistents en tallers de graffiti . En aquests tallers es potencia la creativitat i el treball en equip, i es reforça la imatge corporativa, tot passant una bona estona.

Aportem la nostra experiència i coneixement en activitats urbanes i les adaptem segons la demanda amb un disseny individualitzat: des d'un graffiti corporatiu fins a un mur lliure amb un resultat compartit final. Els nostres monitors i grafiters dinamitzen l'activitat, ensenyen la tècnica i coordinen la logística necessària. Opcionalment acompanyem l'activitat de consultors que condueixen l'activitat i canalitzen els aprenentatges.

Ens adaptem a la teva idea d’activitat. Oferim serveis per a tots tipus d’àmbits, aportant la nostra experiència i el disseny individualitzat de projectes segons la demanda. Si estàs pensant en realitzar un event diferent i vols que les activitats urbanes siguin l’eix, posa’t en contacte amb nosaltres.

Com a exemple de projectes que hem realitzata l'àrea de Barcelona:

  • Activitats de "team building" per a diferents empreses, desde multinacionals a locals (fins a 200 persones).
  • Taller de graffiti amb treballadors com a decoració d'espai corporatiu (persianes, façanes o missatge corporatiu.
  • Graffiti col·laboratiu amb treballadors amb video final com a celebració o felicitació nadalenca per a clients.
  • Taller de creació col·laboratiu d’un graffiti que va ser el decorat de la presentació del premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus a la presentació de la Barcelona Social Business City (2016). EL taller col·laboratiu va ser enregistrat i fet servir com a promoció de l’acte.
  • Organització de jornades lúdiques i familiars per espais comercials (Ikea, Fondo comerç) o dinamització d'un eix comercial per a diada especial

Si estàs interessat/da envia’ns un correu a info@urbantime.eu